Mister French öppnar igen!
2018/02/09

Som de flesta av er känner till har vi ägnat januari månad till att bygga om, filat på ännu roligare fester samt putsat på både dryck och matmenyer. Givetvis kommer ni känna igen er i vår gränslösa kärlek till fantastiska drinkar, kulinariska matupplevelser och drömlandet där dag möter kväll och kväll möter natt.

Den 8:e februari slår vi upp dörrarna och vi vill givetvis att ni våra vänner välkomnar 2018 tillsammans med oss!

Vår kökschef Thomas Åsberg med personal utlovar en varierad meny som garanterat får era smaklökar att vattnas. Varför inte en klassisk Hängmörad kalventrecote eller Mister French Skaldjurs Plateau Grand Cru?

Är man inte inte hungrig så kan man med fördel titta förbi barchef Esset och hans crew i vår nya bar och låta dig häpnas av både fantastiska drinkar och härligt samkväm. Varför inte sätta lite extra guldkant på vardagen och bjuda med vänner och kollegor till en härlig after work?

Vi vill även slå ett extra slag för våra nyheter på lunchmeny – se till att boka in er nästa affärslunch hos oss på Mr French, låt kund, kollega eller vän uppleva vår trevliga atmosfär ett stenkast från Stockholms inlopp.

Se till att hålla er uppdaterade både via vårt nyhetsbrev och på våra sociala medier för att inte missa vårens trevligaste häng!