brunchimage.png

Skaldjur och ett matkoncept inspirerat av Frankrike och dess kolonier. Kombinera detta med en färgsprakande dinner club och Stockholms bästa läge på Skeppsbrokajen med utsikt över vattnet och ni får Mister French galna värld!

_1040359.jpg

VEM ÄR MISTER FRENCH?

Vad vi vet om den mystiske Mister French är att han älskar att se sina vänner dela maträtter, champagneflaskor och historier (både sanna och kryddade) runt bordet.

Han gillar en fin skaldjursplatå eller brunch lika mycket som han älskar när natten sakta omfamnar Skeppsbrokajen och gungar in en i spontandans.

ÖPPET VARJE DAG FRÅN 11:30 - 01:00

Tullhus 2 (Skeppsbrokajen)
111 30 Stockholm
Kontakt: 08-20 20 95

 
_1040389.jpg
WhatsApp Image 2019-06-25 at 17.08.50.jpeg

JULBORD PÅ MISTER FRENCH

Med en svårslagen utsikt över vattnet från Skeppsbrokajen mot Skeppsholmen, Gröna Lund och Djurgården är Mr French vackert beläget och en perfekt plats att avnjuta julbordet på. Det upprustade tullhuset har fortfarande sin ruffiga charm och kombinerat med en sofistikerad art deco inredning blir vintern på Mr French både hemtrevlig, varm samt exklusiv och iögonfallande.

Här dukar de upp ett hemlagat traditionellt julbord innehållandes julens alla smaker där du hittar sillar, ostar, hemlagade terriner, köttbullar, färska räkor och fisk, korvar, grillat kött och mycket mer! En generös buffé behöver ett sött avslut och det bjuds det på i ett helt rum fyllt med godsaker.

BOKA: BOKNING@MRFRENCH.SE
VID STÖRRE SÄLLSKAP (40+): EVENT@MRFRENCH.SE

BRUNCHEN PÅ MISTER FRENCH

Hos Mister French lämnas inget åt slumpen.
Allt är genomtänkt in i minsta detalj, alltifrån inredningen till råvarorna. Hit går man om man vill uppleva en fisk- och skaldjursbrunch utöver det vanliga. Vill man lyxa till det lite extra så ligger alltid bubblet alltid på kylning.

Frossa i räkor, skölj ner några ostron med en mimosa och avsluta med ett barnsligt gott utbud av sötsaker!

Så kom ner och njut av Skaldjursbuffén och brunchen

LÖRDAG & SÖNDAG

11:30-16:00

brunch.png
lounge-1312x738.jpg
IMG_3286-2.jpg
_1040324.jpg

LOUNGE

I vår populära lounge på Mister French hittar du en avslappnad miljö med en svårslagen utsikt från Skeppsbron. Njut av uteserveringen och den internationella stämningen med en bit mat och lite dryck. Vår vackra interiör ger dig en känsla av exklusivitet och när kvällen närmar sig smyger vi sakta in i en fest.

BAR

Ett fint ställe för dig att ha en bättre AW på, kanske en födelsedagsdrink eller så kanske ni firar ett romantiskt ögonblick.

Mister French erbjuder ett stort utbud av både cocktails, bubbel och mycket annat.

DINING

Vår restaurang är öppen 7 dagar i veckan och köket inspireras av gamla franska kolonier.

Låt oss ta ert sällskaps smaklökar på en resa från Marrakesh marknader till en dimmig by i Vietnam.

 

MISTER FRENCH EVENT

Se till att göra ditt företagsevenemang minnesvärt. Med erfarenhet av allt från mingel, firmafester och produktlanseringar är Mister French Event din skräddarsydda lösning på ett lyckat företagsevent.

58831673_1078085305716988_6896581690454441984_o.jpg

 INSTAGRAM: @MISTERFRENCHSTHLM